Runes Rör har goda partnerrelationer med bland annat husleverantörerna Myresjöhus och Eksjöhus. Sedan 2013 är vi premium installer för Uponor. Vi har också många goda vänner och kollegor i branschen som vi gärna samarbetar med.

Eksjöhus

Eksjöhus har tillverkat trähus i över 70 år och är idag en av Sveriges ledande hustillverkare. Ett husköp är ofta ditt livs största affär. Därför är det viktigt med en husleverantör med lång erfarenhet av att bygga hus och som naturligtvis har husmodeller som för alla smaker.
018-4744350/51
www.eksjohus.se

Myresjöhus

Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design sedan 1927. De vet att ingen maskin kan ersätta en människa. Och att varje enskild del avgör hur bra helheten blir. Därför använder de bara material av högsta kvalitet och låter riktiga människor övervaka hela processen – från början till slut. Eller från grund till tak.
018-691160
www.myresjohus.se

Axel Blomster AB

Byggnadsfirman Axel Blomster är ett familjeföretag från Dalby, två mil söder om Uppsala. De utför byggnadsarbeten i Uppsala med omnejd, vilket de gjort ända sedan företaget startades i slutet av 1920-talet av Axel Blomster. Idag är de åtta snickare som jobbar i företaget.
070-6622545
www.blomsterbygg.se

BEAB

076-8180086

UE Snickeri & Bygg AB

Professionella snickare från Bälinge.
070-6044881

One Tech

Företaget erbjuder nyproduktion av villor i ABC-regionen sedan juni år 2000. Även renoveringar och ombyggnationer. Allt enligt dina önskemål och så att du och din familj ska trivas.
070-2099006
www.onetech.se

City El & Tele

De installerar och ger service på allt inom el, såsom starkström, svagström och data. De gör installationer vid nyproduktioner av villor och ger service vid renovering, om och tillbyggnad (ROT). De utför installationer av data och fibernät till offentlig förvaltning, företag och privatpersoner.
070-5733780
www.cityeltele.se

Agersta

Byggverksamheten bedrivs i hela Mälardalen med koncentration i Uppsala och Stockholms län. De erbjuder kundanpassning, kvalitet, flexibilitet och effektiva lösningar – från lekstuga till sporthall.
018‑357220
www.agersta.nu

Uponor

Ledande internationell systemleverantör av VVS, Infrastruktur och inomhusklimatlösningar för bostäder och kommersiella byggnader. VVS och inomhusklimat är avgörande delar i den moderna vardagen oavsett om det gäller golvvärme, rent kranvatten, livräddande sprinklersystem eller ett värmesystem som fungerar väl i ett samhälle med fokus på hållbarhet.
www.upnonor.se