Runes Rör levererar ett brett utbud av VVS-tjänster med hög kvalitet och livslängd. Vi tummar aldrig på vår yrkesheder och talar klarspråk med våra kunder. Du får det du beställer och kan känna dig trygg med att vi tillhandahåller vad vi lovat och det på utsatt tid.

Vi utför allt inom värme och sanitet såsom nyinstallationer, reparationer av befintliga anläggningar, tillfällig och löpande service. Vi jobbar även mycket med berg- och jordvärmeanläggningar. Runes Rör har flera långvariga och goda samarbetsrelationer med flera framstående husleverantörer.


Tjänster


Premium Installer Uponor

Runes Rör tillhör ett fåtal utvalda auktoriserade installatörer av utmärkta VVS-tjänster och VVS-produkter från företaget Uponor – en ledande internationell systemleverantör av VVS och inomhusklimatlösningar för bostäder och kommersiella byggnader samt sprinklersystem, ventilation och arena. Uponor är välkända för sitt starka miljötänkande och engagemang för minskat energibehov och koldioxidutsläpp.

Branschregelverket Säker Vatteninstallation

Vi är ett auktoriserat VVS-företag enligt branschregelverket Säker Vatteninstallation 2011:1 och kan därmed lämna intyg på utförd installation. En Säker Vatteninstallation är en installation som är utförd enligt rådande branschregler, av en auktoriserade montörer och arbetsledare anställda på ett auktoriserat VVS-företag och där stadgade kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

 


Certifieringar


Du kan med full trygghet anlita Runes Rör och förvänta dig fullgott resultat. Vi är hantverkare som alltid jobbar enligt branschens regelverk.

Tjänster